• defiant9
  #193
  "Az ellentmondás feloldása részemről: #183 komment"
  Konkrétan melyik mondat ami szerinted feloldja az ellentmondást? Én ilyet nem látok, csak kérdést. Már kértem hogy megállapítást tegyél ne kérdést. Ilyesmit: A Biblia állítása igaz mert: ????, miközben a Korán állítása hamis mert: ????

  "Vannak rávezető kérdéseim, "
  Ez engem nem érdekel, nyugodtan hagyd ki, és közöld a végeredményt, mert láthatóan ez a mellébeszélésed melegágya.

  "A másik, hogy te összemosol valakikkel, csak azért mert az én is forgatom a Bibliát."
  Tartom hogy a hasonszőrű egy a célnak megfelelő kifejezés. A homoszexuális beállítottságúakat aktívan vegzáló populáció halmazában felülreprezentáltak a (keresztény) istenhívők. Ennek pont az az oka ami miatt te is bűnnek minősíted a homoszexualitás egy jelentős szeletét. Valójában nincs legitim alapod a saját értékrended másokra erőltetni, a Biblia nem olyan dokumentum ami mindenkire kötelező érvényű, sőt a többség úgy gondolja hogy nem az.

  "Szóval az én felősségem, meg a Bibliáé, meg kb. mindenkié mert homokosokat vegzálnak egyesek"
  Szalmabáb érvelési hiba. Senki nem mondta hogy a te felelőséged a mások általi vegzálás, eleve nincs kollektív felelőség. A bűnös nép, kiválasztott nép megközelítés is csak egy újabb idejétmúlt Bibliai tévedés.

  "Ilyen elven darabolós gyilkolászást is mutathatnának nekik, mert az is az élet része."
  A logika továbbra sem erősséged, én ugyanis azt is hozzátettem hogy 'nem bűn'. A darabolós gyilkosság az BTK szerinti bűncselekmény, a másik kezének megfogása nem, akkor sem ha azonos nemű és szerinted az.

  "Ja és hol mutatják a cölibátust a TV-dben?"
  Onnantól hogy pappt mutatnak, aki by defintion isten jegyese és nem lehet női felesége, egy reprodkcióra képtelen hivatászszerűen természetellenes magatartást felvevő ember bemutatása a szülő kompetenciája, csak 18-as karikával 22h után szabadna.

  Skipelted a cenzúra miatt csorbuló a szülői lehetőségeket. Erre ezek szerint nincs érdemi válaszod?

  "Hol próbálják rábeszélni a gyerekre a cölibátust?"
  Hol próbálja a gyereket rábeszélni a Jóbarátok sorozat a melegségre? Akkor ez is sehol. Csak meleg párokat mutat mami nem rábeszélés.