• defiant9
  #189
  "A logika nem az erősséged, viszont annál elfogultabb vagy. Ez oly jellemző a liberálisokra."
  Tehát van 2 álltásunk:
  1. Jézus Krisztus isten fia /Bibila/
  2. Istennek nincs fia /Korán/
  Várom a pengeéles logikai levezetésed hogyan oldod fel ezt az ellentmondást. Nem kérdőjeleket várok, azzal csak azt bizonyítod, hogy tanácstalan vagy és próbálsz mellébeszélni.

  "Mert egyik mondatod üti a másikat. Mondom a logika nem az erősséged:"
  Az vicc hogy te próbálsz engem logikából kioktatni? Hahaha.

  "Azzal hogy összemosod a pedofiliával és bűnösnek minősíted őket az már vegzálás."
  "Azt meg nem mondtam hogy te konkrétan tevőlegesen teszed, azt mondtam a "magad fajta begyepesedettek""
  Tehát ha te magad tevőlegsen összemosod a pedofilát a homoszexualitással az vegzálás. Amennyiben elismered hogy így is teszel a melegekkel szemben(ezt én nem látom, de lehet hogy te voltál aki a Pride-on bibliával a kezében szónokolva fröcsögted a gyűlöletet feléjük) akkor ténylegesen te magad vegzálsz, amennyiben nem akkor csak hasonszőrű hívő pajtásaid vegzálnak. A szólásszabadság kereti közt egyébként szórhtod a szitkot, a gond akkor kezdődik amikor emiatt a társadalomban megbélyegzettek lesznek az érintettek, hátrányba kerülnek. Ez már az egyéni szabadságuk határát sérti, itt már véget érnek a te szabadságjogaid.

  " A szülő meg azt tesz amit akar"
  Ez egyrészt a tipikus konzervatív gyerekbirokló megközelítés. Alapállás, hogy a szülő nem tesz azt a gyerekével mit akar.
  Másrészt ez oda-vissza működik, ha az állam cenzúráz/betilt valamilyen tartalmat(pl. a Jóbarátok sorozatot) akkor csorbítja a szülő azon lehetőségét hogy a gyereke szabadon megnézhesse ezt és ezzel megismerje a világot a teljes valójában. Az hogy egy normál közterületen megérinti egymás két meleg ember az része a mai valóságnak és nem bűn, ergo a bemutatása sem lehet az.

  Látványosan skip-elted az aszexuális szaporodásképtelen papi természetellenes aberráció gyermekeknek való bemutatását témát. Ugye ez csak véletlen és nem sunnyogni próbálsz mert nincs rá válaszod? Dönsd el kérlek s folytathatjuk... XD
  Utoljára szerkesztette: defiant9, 2021.07.29. 10:52:23