• defiant9
    "nem feltétlenül a történet a lényeg, inkább az üzenet"
    Tehát akkor szerinted az hogy Jézus Krisztus irreleváns, az egy lényegtelen momentum? Kérdés hogy akkor a hívők miért is imádkoznak hozzá?

"Te mindig az egyházról beszélsz mikor a Bibliáról van szó, nem tudom miért?"
    Ismét valótlan állítás. Én a két szent könyvet állítottam szembe egymással. Ebben zéró egyház van.

"Beugratós volt, elismerem :)"
    Nem az volt, hanem gyerekes vitába nem illő próbálkozás, majd utána vajúdás rajta.

"Hát kb. marhára nem ugyanaz a két eset, a TV egy propaganda eszköz, a mai világban meg pláne,"
    Ilyen alapon akkor nem mutassanak a TV-ben papot sem, és misét sem, max. 22 után 18-as karikával, meg jó lenne ha a templomokat is eltűntetnék a gyerekek látómezőjéből. OK?

"A homszexuális cselekedetek tényleg bűnnek számitanak, mert természetellenes, ezt úgy értem, hogy megakadályozza a reprodukciót"
    Ahogy a papi cölibátus is, akik isten jegyesének tartják magukat. Micsoda fertő!

"Az hogy ez frusztrálja a homoszexuálisokat azt elhiszem"
    Őket az frusztrálja hogy a magad fajta begyepesedettek vegzálják őket, és nem hagyják hogy szabadon éljék az életüket.

"Igen, van amiben egyetértünk. :)"
    Akkor kijelented hogy helytelen hogy az állam ilyen törvényt hozott, vagy csak sunyi módon mellébeszélsz úgy hogy állításod tárgya indefinit?