• noland
    #139
    Hallottál már a Meseország mindenkié c. szuperjó gyerekkönyvről? Ha szerinted az egy ártatlan altatómese eléggé naiv lennél. Kőkemény propaganda, még jó hogy évekkel ezelőtt nem jártak be a gyermekeid iskolájába ezekkel, de megváltozott a helyzet...
    pár éven belül megerősödött a homokos és transz lobbi. A kormánytól ez megelőző lépés, hogy nyugalmunk lehessen és a gyerekeinknek. Hogy az alsótagozatos Julcsika ne találja ki hogy ő Pistike és forditva, mert a csicsás bácsi telebeszélte fejét, lehet a te gyermekeid már ennél nagyobbak, de hadd védjem meg a sajátomat. Elmondhatod a véleményed a szavazáskor, semmiből nem áll, miért ne mennél el?
    Ja és nemigen nézek TV-t se M1 et, máshonnan tájékozódom. Menj ki a Pride-ra, nézd meg azokat a kifordult embereket. A homokosokkal nincsen bajom, csak ne tolják a képembe. Legyen magánügy.

    Az alkoholista apáktól nem védik meg az anyákat és a gyermekeket? Szerinted ez a háztartások hány százalékát érinti? Ne túlozz, gyerekek tizezrei, aha...biztosan...ez a te elfojtásod.

    Vedd észre: fel vagy használva. semmi másra nem vagy jó, mint tölténynek azok fegyverébe, akik saját hatalmuk érdekében hergelnek egyes csoportok ellen. (Pl. a konzervativok ellen)