• TokraFan
    #136
    "Szóval inkább mások véleményére adsz, ahelyett, hogy saját véleményt alkotnál"

    Az, hogy a különböző vallások miként vélekednek bizonyos kérdésekről, jelen esetben Jézusról, nem mások véleményei, hanem az adott vallás tanításai! Ha valaki ezeket idézi, az csak hiteles forrást jelöl. Amit itt nem vagy képes felfogni, hogy a két világvallás gyökeresen más állít Jézusról, tehát valamelyik, -vagy éppen mind a kettő- téved! Mivel mindkét vallás monoteista, egyik sem tévedhet, hiszen mindegyik szerint az ő vallása és ő tanítása az egyetlen és "igaz". Mivel azonban feloldhatatlan ellentmondás van -itt is-, ugye nem kell magyaráznom, ezt mit jelent?

    "az tök ugyanaz vagy rosszabb mint amikor a homokosok szervezetten, direktbe nyomják a gyerekek arcába a szexuális propagandát"

    Mint artam, 4 yerekem van, soha, sehol nem jöttek a homokosok szervezetten sehova, semmit betolni senkinek a képébe. Magam részéről hányok a homoszexualitás gondoltától, de hányok a focitól is és még sokminden mástól is. Ez önmagában nem elég ahhoz, hogy embereket gyűlöljek, főleg, mivel Ti olyasmiért gyűlölitek őket, amiről nem tehetnek mert így születtek. Nem tűnt fel neked, hogy eddig a homokosokkal nem volt semmi gond? Csak pont most, amikor el kell terelni az emberek -mármint az arra fogékony, nem túl magas IQ-val megáldottak- figyelmét azokról a sokkal fontosabb problémákról, ami a kormány tevékenységével kapcsolatos? Ezeréves technika ez a hatalomgyakorlásban. Ha kiborulni készül a bili a sok disznóság miatt amit elkövettek, akkor gyorsan dobjunk be valami érzékeny témát, ami eltereli az emberek figyelmét. Hogy ezzel egymásnak ugrasztják a fél országot, az nem érdekes, a cél a hatalom megőrzése.

    Már megbocsáss, de sokkal fontosabb lenne a gyerekeket az alkoholista, anya verő apáktól megvédeni, mert ebben a helyzetben valóban gyermekek tízezrei pörögnek napi szinten hazánkban. Míg arról maximum az M1-en hallottál, hogy a hokoosok szervezett támadást intéznek a derék magyar fiatalság ellen.

    Vedd észre: fel vagy használva. semmi másra nem vagy jó, mint tölténynek azok fegyverébe, akik saját hatalmuk érdekében hergelnek egyes csoportok ellen. Most pont a homokosok vannak terítéken, korábban a tanárok, előtte a rokkantak, kövér szerint az ateisták egyenesen hazaárulók (az összefüggést persze ő sem érti) és még lehetne sorolni az éppen üldözendő "insert ellenség" csoportokat.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.07.25. 21:18:20