LOL én próbálok elterelődni? XD Olyan számot kérsz, amit az IPCC nem számol! XD
Te nem nem értelmezed, hanem nem érted, amiket írsz!
Ezerszer leírtam az álláspontomat, nincs kedvem mégegyszer, olvasd el a régebbi bejegyzéseket.
Azt is megpróbáltam világossá tenni, hogy nem állok szemben a konszenzussal. Csak mivel te
1. nem érted, amit írok,
2. be akarsz minden áron sorolni valami skatulyába,
3. értelmetlenül vitatkozni akarsz, akkor is ha nincs meg hozzá a képességed, sőt nem látod, hogy a másik álláspontja igazából leheletnyivel különbözik csak,
ezért aztán be is soroltál a klímatagadó kategóriába, (Azt, hogy konkrétan az általad linkelt wiki szócikkben található melyik kategória alapján, nyilván továbbra is homályban tartod, elsunnyogod, bármennyire is kértem).
Ja és ha már sunnyogásnál tartunk, meg korábban lezárt vitatémák újra előrángatásánál, akkor ugye beböfögted, hogy az öntözésről szóló idézett cikket szétszedte egy youtube-os kommentelő, továbbra is kérlek tisztázd, hogy szerinted milyen logika szerint volt támadható?
Az idézett cikkeimben ott vannak a mért adatok a vízre vonatkozóan, ismétlem mért és nem egy mesterségesen kreált, számolt közvetlenül nem mérhető RF adatok. A műholdakkal mért OLR adatok a víz szignifikáns hatását mutatják, ugyan ezek a mérések a CO2-re szignifikáns értéket nem adnak.
Ennek ellenére nem mondom, hogy a CO2 szint növekedésének nincs hatása a klímára, hanem hogy ez a hatás közvetett, nem olyan faék egyszerűségű fizikai hatás szerint érvényesül (amilyennel az IPCC számol, és amit leegyszerűsítve, totál hibásan megpróbálsz a képességeid szerint prezentálni, jórészt sikertelenül) amit szintén kitárgyaltunk.
Továbbra is nyilvánvaló, hogy nem vagy képes érdemi vitát folytatni a tárgyban, rahedli tárgyi tévedést, pongyolaságot, mutatsz. Amikor ezekre felhívom a figyelmet, akkor
1 nem veszel róla tudomást, ignorálod, elsunnyogod,
2 megpróbálod megmagyarázni valami blődséggel, teknohalandzsával
3. személyeskedsz,
4, anyuci, az IPCC, "okos emberek" szoknyája alá bújsz.
EZ VAGY TE!
XD Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2021.08.25. 10:54:46