• defiant9
    "mérhető paramétereire vagy kíváncsi"
    Tehát te magad nem tudod megadni az adatokat? Ezek szerint nincsenek benne a dokumentumokban? Akkor miért is hivatkozol rájuk? Jah, valszeg csak a szokásos mellébeszélős maszatolás amit csinálsz.
    Állításod az hogy ember okozza a jelenlegi felmelegedést. A kérdésem egyszerű: Mit tesz az ember amivel okozza?
    Ezt tényleg egy kisiskolás is megértené, te azonban képtelen vagy válaszolni erre az egyszerű kérdésre. Innentől az álláspontod indefinit. Amit persze eddig is tudtunk mert konstans önellentmondásban vagy, amit nem vagy hajlandó feloldani, az ezt firtató krédés elől is füled farkad behúzva menekülsz el. Ilyen primitív vitakultúrával rendelkezel, és ilyen makacsul ragaszkodsz a konteós álláspontodhoz.
    [b]Ismét nem tudtál egy számadatot sem leríni.[b] Állításaid ezáltal súlytalanok.
    Amennyiben nem vagy hajlandó számokkal alátámasztani az állításid akkor kérlek ezt írd le kerek-perec, és akkor be is fejezhetjük. Ez esetben természetesen a vitát elveszítetted, mivel én tudtam számokat adni(egész pontosan a sávot meg tudtam határozni amin belül van nagy bizonyossággal az érték)