defiant9#227
"Vakegér, hányszor is kell neked újra és újra leírnom, hogy a melegedés oka szerintem a víz!? Lüke!"
Ennél tovább azonban nem jutsz. Nincs magyarázatod arra hogy milyen emberi tevékenység miatt került oda vízpára és mennyi is. A számok amikkel továbbra is hadilábon állsz. Ismét nem tudtál egyet sem leírni. Ez a gond, üres, súlyozás nélküli mellébeszélés amit csinálsz. Állításod ez(ami lyukas):
Emberi tevékenység (korábban természetes volt) / vízpára / undefined (korábban öntözés volt, de úgy tűnik ebből is kihátráltál) / undefined
Próbálj már végre egy alapokot megnevezni a felmelegedésre!(megkaptad az alapok definícióját is, remélem akkor így már menni fog) Tényleg mintha egy ovissal beszélnék.
A lényeg ami nem fér a kis fejedbe hogy mi nem juttatunk (szignifikáns mennyiségű) vízpárát a légkörbe, a felmelegedést mégis mi okozzuk.
Ha már nincsenek számaid, ezen gondolkozz el és mond szavakkal el hogyan is lehetséges ez?
"Én már prezentáltam számokat a linkeltt anyagokban, most te jössz!"
Lássuk végre azokat a számokat! Álláspontod szerint mennyivel nőtt a radiative forcing ezen időszakban, milyen komponensek miatt?