• end3
  #1
  A trend csak az egész világ számára jelent hatalmas veszélyt és biztonsági kockázatot, és hosszabb távon kiszolgáltatottságot, örök rabszolgaságot.

  A korrekt piaci versenyhelyzet fenntartását, a monopóliumoktól mentes, a világon egyenletes és sokszínű techcég-eloszlás szavatolná.

  Amerika minden jobb technológiai lehetőségtől megszabadítja a világ más országait, hogy azután egyedül ő adhasson el, engedélyezhessen termék- és eljárás-licenceket saját belátása szerint vagy zsarolhasson a világban.

  Korlátozhassa tetszése szerint más független gyártók lehetőségeit, ezzel a Föld nevű bolygón élő emberek szabadságjogait, hogy 21. századi módszerekkel gyarmatosíthasson, nyomorba taszíthasson más népeket és saját hasznára rabszolgaként dolgoztathassa azokat évszázadokra az egész világon.

  Tisztességtelen és végletekig aljas módszerrel, azzal a pénzzel, amelyet a világ más területein élők munkájának lefölözésével, nemzetállamok politikai rendszerének kényszerítésével, megcsapolásával, kattintásos módszerekkel történő átveréssel, megtévesztéssel, sokszor zsarolással szerez meg, lop el.

  A cégvásárlásokhoz azaz a korrupció világméretű formáinak megvalósításához Júdás-pénzeken megveszi az összes erre alkalmas társadalmi pozícióban lévő, elvileg a szavazó állampolgárok által demokratikusan megválasztott politikust, amelyek készséggel szolgáltatják ki nekik a nemzetük értékeiket. Tisztelet az egyre kevesebb kivételnek.
  Utoljára szerkesztette: end3, 2021.04.21. 08:09:21