Days Gone
  • caps lock
    #160
    Vége. Remek szórakozás volt. Maradt még közel 50 feladat, de ezeket már nem csinálom meg. Minek? Motorom maxon van, fegyverekből is a legjobbakat használom, képességek is minden ágon kioldva. Mondtam én hogy kényelmesen el lehet vele lenni és nem maradsz le semmiről ha csak a főküldetést, meg néhány fontosabb mellékszálat csinálsz. Esetleg ha nagyon nem lenne mivel játszani, legalább bármikor visszamehetek hordákat írtani, az azért kemény tud lenni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Történet mondhatni faék egyszerűségű, mentsük meg a feleségünket, közben Deek barátokat és ellenségeket szerez. És nagyjából ennyi. Északon a szektások, délen a polgárőrség a mumus. A zombi-apokalipszis alig kap figyelmet, a NERO-s szálat teljesen hanyagolták. Gondolom a második részre tartogatták, de mivel kaszát kapott, minden a fantáziánkra van bízva. Csak morzsákból rakosgathatjuk össze amit a fertőzésről tudunk.
    De talán jobb is így, nem csináltak Deekből Messiást, nem menti meg a világot, mindössze túl akar élni, megvédeni akiket szeret, és lehetőségeihez mérten jobb hellyé tenni a "Fosföldet" :)