Manor Lords
  • Amergin
    Nem működik, "sz@rt se ért", hogy stílszerű legyek :)
    15 bárány volt egy 1 Morgan nagyságú ugaron majd' egy évig és kemény 0%-kal sikerült növelniük a termékenységét.
    Kár érte. A trágyázás kifejlesztése helyett most érdemesebb másra rámenni, amíg ezt ki nem javítják...

Még egy: 6 katonai egységünk lehet ugyebár. Ha szerzünk még egy területet és ott építkezünk (mint én most) akkor számítsunk rá, hogy amennyiben felhúzzuk ott is az uradalmi épületet, ami ad 5 fő "háznépet", akkor azzal elmegy egy egység hely, vagyis ez a nyamvadt 5 fős egység elveszi a helyet más teljes létszámra feltöltött egység elől.
    Megépítettem, de amint ezt megláttam már bontottam is le a francba (pontosabban visszatöltöttem még az épület elkészülte előtt és megszakítottam az építést).

Más: a báró betámadta a fő területemet. Azonnal jött is a seregével a térkép közeli széle felől, de gyorsan kitámadtam és lenyomtam. Majd (gondolom én, hogy ezért!) mivel nem ért el a csata színhelyére (még előtte megállítottam és legyőztem), így nem vette úgy a játék, hogy akkor győztem, hanem végig várta a 90 napot, de mielőtt az lejárt volna újra jött a báró még egyszer ugyanazzal a sereggel!
    Újból le kellett verni, de ezúttal már engedtem neki, hogy a csata (gép által kijelölt) helyszínére vonuljon, amihez át kellett masíroznia a falun, mert a túloldalt volt a helyszín (azt hittem pusztítani fog út közben, de nem).
    Úgy már kiírta a győzelmet, hogy a csata helyszínén vertem le.
    Na most mindenki vonja le a tanulságot...
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2024.05.06. 22:12:11