defiant9#63
"Ezért is írtam eredetileg, azt hogy az utóbbi 10 év adatait javasolt figyelembe venni."
A faluvégi instagramozás ami légből kapott, ilyet sehol nem is írnak.
"Ezért is írtam eredetileg, azt hogy az utóbbi 10 év adatait javasolt figyelembe venni."
distant past. <> 10 év. Nálam még 50 év sem.
"te ezt hány eseménynek veszed?"
Egy esemény aminek 3 hatása van. (az áramkimaradás nem számít, csak az ami miatt tönkrementek a vezetékek)
"De ez nem amiatt a történik, mert több az energia a rendszerben, hanem mert megváltoznak a globális légkörzési rendszerek,"
Tehát ha jól értem akkor itt végső soron azt állítod hogy az globális felmelegedés/CO2 miatt olyan pusztító időjárási események következnek be amik korábban valószínűtlenebbek voltak? És ebbe bele érthetjük nemcsak a hideg betöréseket hanem a meleg oldalt is? Wildfires
Ezt írtad:
"A cikk szerint nem jó a fél Szaharát lefedni napelemmel, mert az globálisan 0,39 fok emelkedéssel, helyileg 2,5 fokkal járna, a Szahara teljes klímája megváltozna."
Erre mondtam hogy mi értelme kitalálni egy utópiát és megállapítani róla hogy utópia. Továbbra sem értem miért tetted ezt a megállapítást, nem racionális a fél Szaharát napelemmel lefedni.