• defiant9
    "Olvass vissza a korábbi hozzászólásaimban ott van, hogy az atomenergiáról beszélek."
    Azt mondtam hogy nem csak arról beszélsz, nem vagyok köteles az összes állításodra reagálni, csak amiket hibásnak tartok azokra mutatok rá. A napelemet a zöld köddel tetted párhuzamba és azzal hogy nagy pofon lesz a vége ha kiszámoljuk a CO2 kibocsájtást. Megkaptad a számítást, úgy hogy te semmit nem tudtál felmutatni. A számokból pedig semmiféle pofon nem látszik, a napelemek által termelt villamos energiához alacsony életcikus alatti CO2 kibocsájtás tartozik Jellemző ahogy szokásos módon próbálsz kihátrálni az állításod mögül miután a tény adatok megcáfolták azt.

"A közlekedéssel kapcsolatban pedig a Co2-ről van szó nem az egészségügyi problémákról."
    Én pedig leírtam hogy mindkét tényező releváns. Az elektromos autó tisztább lokális városi levegőt eredményez és egyben lehetővé teszi az alacsonyabb globális CO2 kibocsájtás elérést is, ebből egyébként személy szerint én az elsőt is annyira fontosnak tartom ami már önmagában legitimálja az elektromos autókat. Ki is az akkor trollkodik és csak a mondat egyik felére reagál? Ráadásul azt sem cáfolja meg, csak elmondja hogy ez a fele neki épp nem érdekes. Lol.