• kvp
    #3
    Ha minden ugy alakul ahogy szeretnek, akkor Budapesten sem.

    A SAFE cities egyebkent az uj vilagkormanyt alkoto nagytokesek altal szervezett NGO-k altal vezetett program es a lenyege, hogy a nemzeti kormanyok helyett a nemzetkozi szervezetek vegyek at a kornyazasi feladatokat. Mindezt alulrol epitkezve, a varosok szintjerol haladva a tartomanyi, majd az allami szintig. Mert semmi nem demokratikusabb mint a nagytoke altal a tomegek szamara nem ismert modon kijelolt vezetok.

    Azert jelen esetben realis a dolog, mert Kaliforniaban ugyis be lesznek tiltva a szenhidrogen alapu alutok par even belul, igy ha nem akar eleg gyorsan valtani a lakossag az uj technologiara, akkor valoszinuleg nagymertekben osztonozhetoek azzal, ha nem kapnak uzemanyagot a regi jarmuveikhez.

    ps: Ezert van az, hogy a fegyverek betiltasa helyett egyre inkabb a loszergyartas leallitasat tamogatjak a fegyverellenes szervezetek, mivel ha semmilyen legalis modon nem lehet loszerhez jutni, akkor lehet annyi fegyvere az amerikaiaknak amennyit csak akarnak, de csak a hatosagoknak es persze a bunozoknek lesz lehetoseguk hasznalni oket. Ez nagyon fontos a tarsdalom atalakitasa szempontjabol. (meg Kina is jobban orulne, ha az amerikai civilek nem tudnanak visszaloni ha a jovoben latogatoba erkeznek a nyugati partra, ami mint tudjuk az uj kinai tortenelemkonyvekbol mindig is a nagy Kina resze volt)