valheim-cover.jpg
Minecraft + Fallout + Dark Souls
  • lonvard
    #642
    Én egy kompaktabb, amolyan skót vízivárat tervezek most. Tengerpart mellett, a várárok megmarad, de a kapunál feltöltöm, hogy elegánsan ki tudjak menni, illetve a kordé be tudjon jönni. Szép köves út lesz. Illetve az is cél, hogy legyen egy kis ostrom. Ha teljesen elszeparálom magam, akkor annyira suták, néha jön pár troll, csapnak kettőt-hármat, azt elcammognak. Szóval egyetlen ponton el fogják tudni érni a falat, de az egy bástya lesz, ha esetleg betörnek, lesz még egy fal és egy kapu, amin át kell verniük magukat. Hogy kényelmesen nyilazgathassam a kapu körül ostomlókat, L alakban lesz a kapu és a kapubástya (most nem magyarázom, majd ha kész akkor megmutatom, tudom hogy kicseszettül érdekel mindenkit :D), szóval szépen rá fogok látni a támadókra, és a seggüket fogom nyilazgálni.

    Egy pillanatra felmerült bennem, hogy kitelepülök az óceán közepére egy zátonyra, amit feltöltök. De aztán mégse, túl macerás, és ott aztán tényleg semmiféle ostrom nem volna. Egy kicsit akarok izgulni, na. Később még akármicsodák is támadhatnak egyébként.

    Sikerült hazacipelnem egy farkast. Váron kívül raktam le, ott van most az ideiglenes táborom, amíg építkezek. Néha jön a zajra valami szürketörp, belefut a házőrzőmbe, vicces ahogy ott kopácsolok, vágom a fát, a háttérben meg a farkas intézi a betolakodókat. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.12. 07:16:57