valheim-cover.jpg
Minecraft + Fallout + Dark Souls
  • Random_
    #629
    Az inventory csak akkor kicsi, ha nem tudsz szelektálni a tényleg fontos dolgok között.
    Nálam ezek vannak:
    - egykezes páncél
    - buzogány (vas/bronz/fagyasztó)
    - íjj
    - kétkezes kalapács
    - csákány
    - fejsze
    - javító kalapács
    Ez 7 slot, még a javítókalapács se kötelező, mert tudsz bármikor gyártani.

    A hátizsákban (láb, test és fej páncél plusz köpeny) Azután két-három kaja és egy fajta nyílvessző ami általában tüzes.
    Azután még van az öv amivel a teherbírásom megnő és a többi mind üres hely.

    Én a szarvasokat és disznókat nem vadászom, mert otthon nevelek disznót. Gondold végig, ha ezekre mind vadászol, akkor az 3-5 slotot legalább elvesz. Növények gyűjtése további 3 slot. Szerintem célzottan kell barangolni. Pl. a térképen én bejelölöm ahol csoportban van szamóca és áfonya. Ezekre a helyekre időnként visszamegyek.
    A törpe szemet, meg gyantát nem gyűjtöm és a csontot se. Ha nincs hely ezeket dobálom el, mert otthon rengeteg van. Trófeákból is roskadásik vagyok.

    Az ezüst kardot megcsináltam, de nem használom. A csontvázak ellen a zúzó fegyver a jó, törpéket is a buzogánnyal ütöm. Az íjjal azokat lövöm ami kicsit combosabb, mocsárban használom. Pl a zöld trutyi és a piócák ellen az egykezes kalapács a tuti. Elég a közelében csapni és megy a fél HP le.

    A bronz esetében én későn jöttem rá, hogy a felszínen látható méretnél kétszer nagyobb ami a föld alatt van. Ha körbeásod akkor látod az igazi méretét és ha azt mind kitermeled az elég jelentős mennyiség.

    A síkság tényleg durva, vas cuccokkal már mentem oda, de figyelni kell a moszkitókra és a Fullingokra. Ha elkezdenek üldözni inkább menekülj.