valheim-cover.jpg
Minecraft + Fallout + Dark Souls
  • lonvard
    #623
    Igen itt az egyik probléma magával húzza a következőt, és a szerencsétlenségek olyan konstellációját szabadítja rá az emberre, amit nehéz megúszni. Egy mocsérbéli rossz lépésből az van, hogy üldöz egyszerre két ragacs, egy draugrhorda, egy szellem, meg mindenütt piócák, rohanás közben találok egy sunken kriptát, berontok, szemből velem ragacs ugrál, kiugrok (mindez a cirkusz azért, mert elfogyott a méregellenállás italom, de maradtam még egy kis vasért), és akkor össze-vissza rohangálok, próbálok a hajó felé orientálódni de már csontvázak is üldöznek, és ordenáré szopás. Ezt a kalandot mondjuk épp megúsztam, mert volt egy már kipucolt sunken kripta mellette, abban ki tudtam bekkelni a hajnalt.

    Megvan a kereskedő! Őszintén szólva valami beszélgetést vártam volna tőle. Vagy 250 napja csak a varjú szólt hozzám Azt hittem majd elmeséli hogy kerül ide erre az isten háta mögötti helyre, de az isten átka szerintem Down-kóros.

    Van viszont egy rakás vasam, végre meglehet a full vaspáncél. Oké még nem lesz felfejlesztve, de ez is valami. Szerintem nekiállok megépíteni a váramat. Olllyan jó tervem van, ááá.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.05.10. 14:10:21