valheim-cover.jpg
Minecraft + Fallout + Dark Souls
  • harras25
    #622
    A réz meg ón akkor jó ha úgy jársz mint mi.

    Elindultunk feltérképezni a harmadik bosst, közben jó ha találunk mocsarat a további vasgyűjtéshez.
    Három fényévnyi hajózás után, longshippel szembeszéllel közeledtünk, de síkságot írt a vízre is.
    Na ebben az a szemét hogy a zátonyok is síkak, tengerszint alatt fél méterrel, nem veszed észre, de ha ráfutsz sosem jössz le róla.
    Így jártunk.

    Letolni sem lehetett a hajót, erre megépítettem a portál kivezetőjét,
    És megpróbáltam munkapad mellett szétszedni a longshipet hogy a mélyebb partmenti vízben lerakom,
    Egyszerűen nem engedte szétbontani.
    De közben vihogó ördögfiókák érkeztek. Barátomat kinyírták vele volt a hatalmas vasbárd is. Én felvettem a harcot, bezabálva, hét vagy nyolc nyolc stamina csík, 130-as HP. Nyugiban de koncentrálva pajzzsal védek, fejszével ütök, ez mindig működik.
    A 3-as szintű bronzpajzs nem hogy nem parryzott mikor ők ütöttek, de védekezéssel is 30 HP-k ugrottak le. És az ellencsapásaimat kiröhögték. És talpig vasban voltam, 2-3 szintű upgrade, 57-es páncélszinten. Ketten szétvertek pillanatok alatt.
    Feltámadás a bázison, full fejlesztett trollszettben mentem át, ez maradt a régi korból. Ahogy átléptem meghaltam, azt se láttam ki vert le egy csapással.
    Barátomat szintén.
    És utána szétverhették a portált is, mert többet nem tudtunk átmenni. Ott maradt a longship, full fejlesztett vasöltözet, full fejlesztett bronzöltözet, full fejlesztett trollöltözet, hármas szintű bronzeszközök és fegyverek és kettes szintű vasfegyverek.

    Volt két karvém, az egyikkel visszahajóztunk, volt vagy fél óra. Íjunk nem volt, mind a négy odaát maradt, de hálistennek tengeri kígyó most nem jött.

    Hajnalodott mikor odaértünk, lopakodva felszedtük a cucc nagyját, vagy öt sírkövünk volt ott kettőnknek együtt.
    Cimbi kérdezte, otthagyjuk a longshipet, meg a sok lootot, kaját, portáldarabokat ? Mondom ott, nem fogunk berakodni míg ezek a helyi népek visszajönnek.
    Elindultunk.
    De másodpercek múlva látom, hogy két óriási vérszívó szúnyog neki áll a szétverni a hajót. Pont kezdtünk felgyorsulni de manőverezni kellett a sunyi lapos zátonyok között. Kiábálom barátomnak csináljon valamit, mert szétverik a hajót megint ezer kilométerre mindentől. De mire csinált volna valamit (full 3-as szintű bronzban) egy pillanat alatt megölték.
    Nos én..... örültem hogy el tudtam a száguldani a félig szétvert karvéval, barátom sírja a lagúnában....
    A főbázisban spawnolt újra, ott találkoztunk, egy szál alsőgatyája van, az összes bronz és vasfegyvere (a kétkezes bárd fejlesztve vagy 80 vasba került) a világ túlsó végén,

    Megkérdezte, ez mitől játékosbarát játék ?
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.05.10. 09:34:56