• kvp
    #7
    " Nem bírják felmérni, hogy milyen hatása lesz ennek, én viszont biztosan tudom: a diktatúra gyors és csúnya végét jelenti..."

    Pont mint Kinaban. Ha ezzel el lehetne mozditani az orosz vezetest, a nyugati szolgaltatok mar levagtak volna oket evvekel ezelott. Az oroszoknal facebook helyett reges regen sajat alternativa van hasznalatban. Hatalmas elonye, hogy nem tiltogatjak le az oroszokat ha nem politikailag korrektek a beszolasaik. (nagyjabol barmit szabad csak a vezetest ne kritizaljak) Igy az allam tamogatoi facebook-os letiltasok helyett tudnak kommunikalni egymassal, az ellenzek meg a facebook-ot hasznalja, mar ha eppen tudja. Megis kinek lenne rossz ha levagnak oket a facebook-rol es a tobbi nyugati, oroszellenes oldalrol?

    A magyar vezetes sajnos nagyon keson lepett, csakugy mint az amerikai jobboldal. A facebook-rol allandoan kirugott emberek mar nagyon regota szeretnenek egy oldalt ahol nem kell politikailag korrekt, globalista, megfelelo gender-u, iszlam/bevandorlas barat, stb. nyelvezetet hasznalni ahhoz, hogy ne rugjak ki az embert. Talan azert nem olyan rossz a helyzet mint az oroszok eseten, mert magyar cenzor nincs eleg es a google translate nagyon rosszul kezeli a magyar nyelvet, igy a facebook es a google, jellemzoen irorszagban ulo, jellemzoen azsiai bevandorlo cenzorai nagyon nehezen tudnak a magyar hozzaszolasokkal es beszelgetesekkel foglalkozni, meg bejelentes eseten is. Ezert van meg annyi rasszista/feher/...-fob jobbolai magyar a facebook-on es a tobbi nyugati forumon. Azert ez valtozni fog a jovoben es akkor nagyon kelleni fog egy nemzetkozi nagytoketol fuggetlen kozossegi oldal. Akkor itthon is csak az ellenzeket erintene hatranyosan ha nem tudnanak kommunikalni. Az USA-ban mar eljutottak oda, hogy letiltottak az akkori aktualis elnokot es mindenkit aki vele ertett egyet. A nemeteket is megfenyegettek mar ugyanezzel ha nem ugy szavaznak ahogy az elvart es a magyarok eseten is ez varhato.

    Akarhogy is nezzuk a globalistaktol fuggetlen allamigazgatas es online kommunikacios felulet alapveto elvaras ha nem akarja az adott allam teljesen kiszolgaltatotta tenni magat a globalista donteshozoknak. (persze tudjuk, hogy a vilagkormany megoldana ezt, mert akkor a gazdasagi hatalom, a toke 99%-a es a poltikai dontesek es a valasztasok szavazatainak 99%-a is ugyanazon emberek kezeben lennenek, tehat nem lenne ertelmezheto ellenzekuk, lasd amerikai helyzet most, ahol latszolag mar kialakult az 1 dollar = 1 szavazat demokratikus elve)