• kvp
    #5
    "Mire nagyobb az esély, hogy a világ összes (!) hirpoltálja összefog a magyar média ellen, vagy az hogy az államilag kotrollált magyar média terjeszt hazugságot?"

    A volt amerikai elnok leiltasa utan, amikor mar a Times is leirja, hogy igen a media segitsegevel elcsaltak (megmentettek) az amerikai valasztast, akkor azt tudom mondani, hogy igen, ez tortenik mindenutt. Nem csak az USA-ban, de ugyanez volt a feheroroszoknal is. Ha az USA-ban meg lehet tenni, akkor barhol meg lehet tenni. Es ha megtettek ott, akkor miert ne tennek meg nallunk is? Ha az USA elnokerol az AP hirugynokseg dont es a legfelsobb birosag sem meri ezt felulbiralni, akkor a magyar miniszterelnokrol miert ne donthetnenek?

    Ez az 1 ember, 1 szavazat szabalya helyett az 1 dollar 1 szavazat torvenye. Az EU parlamentje is ezt tamogatja a stakeholder democracy rendszeren keresztul. Mivel a toke 99%-a jelenleg a lakossag 1%-anak a 0.1%-a kezeben van, ezert minden hatalom az ovek lenne. Ne felejtsuk el, hogy anno Julius Cezar is csak megmentette a demokraciat Romaban a nep altal valasztott rossz vezetoktol, igy az utanna (papiron) meg evszazadokig viragzott.