Mass Effect 5
  • lwb
    #57
    Ugyanazt? Mihhez képest ugyanazt? Bolygónként kaptam 20-30 nulla küldetést, ezek 90%-a menj oda és öld meg vagy szedd össze és hozd vissza kategória. Lényegében a Bethesda féle procedural generated radiant questek színvonala. Nincs benne semmi csavar, semmi választás, mint egy mmo játék küldetése. Ha ez szerinted ugyanaz, mint a CP küldetései, ahol nemrég fejeztem be a 8 mm c. filmhez hasonló történetfolyamot, akkor szerintem előbb játssz a játékkal, aztán mondj véleményt. Vagy nézz meg pár alalpos playthrought.

    "ott volt plafonja a költségeknek , egy cyberpunknál meg nem"
    Mindkettőnél volt budget. A MEA kezdő költségvetése 100 millió kanadai játékdollár volt, az kb 75 millió USA dollár. A Witcher 3-é 81 millió USD, kb ugyanaz, de a két játékot egy évezredben sem lehet említeni. A W3-nak ez volt a végső száma, a MEA-nek ez a kezdő, arról nem találtam infot, hogy ez a költségvetés a végén mennyivel nőtt, mert mindig nő, amikor a tényleges munka megindul.

    A CP2077-nél nincsenek pontos számok, de kb 120-130 milliót tippelnek az emberek. Nyilván Keanu sem százezer dollárért szerepel a játékban, azt is meg kellett fizetni. A licensed zene sincs ingyen, ez ugye hiányzik a MEA-ból. A CP-t a GTA5-höz kell hasonlítani és az kb 300 milliónál áll most teljes költség tekintetében.