Mass Effect 5
  • Kancsalborz
    #51
    Oké, és én most nem akarok azzal a hatalmas és hülye közhellyel jönni hogy : "há' ha nem próbátad akkó honnan tudod ?" mert igen is alkothat valaki releváns véleményt látottak alapján is, de te most olyan dolgokat tartasz aggályosnak amikre próba híján nincs rálátásod, és az előző hozzászólásodra irt reagálásom után mást hozol fel szinten próba nélkül.
    Előzőleg írtad, hogy nem érted mire ez a nagy hardverigény az Andromédához képest.
    Leírtam hogy indokolt. A világ mérete és tartalma sokszorosa annak. Ez nem szeretem-nem szeretem kérdése, ez objektíve tény.
    Akkor most azzal jössz, hogy nem érted mi indokolja túlhype-olt es félkész Cyberpunk az "etalon" voltát, szinten látatlanul.
    Itt csak a saját véleményemet irhatom le, hogy lásd a másik szemszögből.
    Ez a játék mint RPG olyan szintű történetvezetést mutat be egy olyan szinten kidolgozott világban oly nagyszámú "szerteágazódással" és szabad döntési lehetőséggel, amilyen szintűt utoljára a stílus alapjait lefektető "classic" RPG-k ben láttam. Izometrikus nézetben. És ráadásként még 3D-ben bejárható, autózható és azokhoz képest 1000×-esen interaktálható. Minden hozzám hasonló "régi" RPG-fan nedves vágyálma vált valóra ezzel.
    Ettől lesz ETALON.
    Aki erre nem izgul, annak nem. Ha te sem, akkor neked sem.
    De mivel nem próbáltad és esetleg még nem is a stílusod, csak a "hype"-ot, meg a "csillivillit" látod. Úgy persze hogy "nevetséges"...