Mass Effect 5
  • lwb
    #43
    A Bio nem beteg szar cég, de az tény, hogy gyenge játékokat adtak ki utóbbi időkben és NEM a bugok miatt. A bugok peccselhetőek és peccselik is őket előbb-utóbb. A középszerű-szar játékmenet és történet nem peccselhető, az marad.

    A cyberschlong77 grafikailag az első valódi next gen játék, hasonló sincs a piacon, azt RDR2 vagy TLOU2 a kanyarban sincs, Tökéletes ray tracing, olyan effektek, amelyek más játékban sehol sincsenek még. Erős gép kell hozzá, ez igaz, ettől még forradalmi a grafikája a játéknak.
    A történet, a side mission-ök ezerszer jobbak, mint bármi a MEA-ban, egyediek, jól megírt karakterek, többféle megoldás. Mindez hiányzik a MEA-ból és a DAI-ból teljesen.

    Igen, bugos a játék nagyon, még legalább fél évet tolni kellett volna, de már ment a hisztike a legutóbbi csúszás miatt is, akkor meg azért kapnának,hogy HAZUDTAK!!!444!44, szóval nem volt jó választás. De a bugok orvosolhatóak, a technikai problémákat meg lehet oldani. Láttuk ezt ezerszer más játékoknál. Jó ez hogy így adták ki? Nem. Érdemes last gen alapkonzolon megvenni? Nem. Ettől még a játék nagyon jó. Minden perce kurva jó. A MEA stabil, lényegében ma már bugmentes, de a játék unalmas maradt. És ez peccselhetetlen.