• Agyturbinikusz
  #57
  Az ugye megvan, hogy teljesen magad ellen beszelsz, hiszen TE mint liberalizmust allitod be fo bajnak, mig a liberalis orszagokat allitod szembe a teokratikusokkal. Vagyis egy konzervativ ertekrendet vedesz(Keresztenyseg) egy masik konzervativ ertekrenddel szemben, mikozben a liberalizmusrol odakat zengesz.

  Ezert irtam, az izumsok magukban nem kepesek kello vilagnezetet adni. Mert minden egy kicsit liberalis, es konzervativ reszben.
  Semmi nem fekete feher, a teljesen konzervativ vilagnezettol amit a europaban/usaban a keresztenyseg alapozott meg, felvaltotta el fel liberalis rendszer. A Populista vezetok pedig konzervativ ertekek menten nyugtatozzak az idosodo tarsadalmat. Felismertek, ahogy oregszunk egyre jobban felunk a valtozastol, foleg ha alacsony az iskolazottsag, hiszen nem latjuk kovetkezmenyeit, igy nagyon egyszeru megvezetni az embereket. Konnyu felelembe tartani.
  A muzulmanokkal meg semmi baj sincs, pontosan ugy tudnak lopni csalni hazudni, mint kereszteny tarsaik, ha mar a negativumokat akarod kiemeleni. Csak jobban osszetartanak. Ahelyett, hogy ekezed oket, peldat kell roluk venni.

  Ezert mondom mar regota, az Osszes vallast el kell torolni, mindenki azt hisz otthon amit akar, de szervezodni tilos ezen az alapon, mert egy hulye szazat gerjeszt a mesekonyvevel. A hit csodalatos dolog, ahhoz, hogy higyjunk nem kell senkinek templomba jarni meg kepmutatoan viselkedni. Inteligensnek kell lenni, es segit megteremteni a szellemi nyugalmat. Mindennek megvan a helye es ideje, a vallasnak a helye a Napban, ideje meg 2000 evvel ezelott lejart.
  Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2020.12.03. 22:54:55