• gosub
    #54
    Tőlem röhöghetsz milyen buták az emberek, csak közben a valóság elszalad melletted, vagy szembe jön mint a gyorsvonat. A rasszizmus nem nálunk, vagy nálam van és nem is az MI/AI a rasszista, csak azt szeretnéd hinni, hogy én vagyok a gyerekes és a magam fajta tapasztalati úton gondolkodók miatt nem boldog a világ. Az igazi, húsba vágó rasszizmus most áramlik be Európába. Nem az MI/AI-t kell megregulázni algoritmusokkal. Írom az okot:
    Franciaországban élő, 25 évesnél fiatalabb muszlimok többsége, egész pontosan 57%-a úgy hiszi, hogy a saría (az iszlám törvényei) fontosabb, mint a francia törvények – ez 10%-os növekedés a 2016. évi eredményhez képest. Őket ugye nem kell átnevelni liberális gondolkodásra? Vagy igen?
    Szerinted ezek a fehér rasszizmus áldozatai idős korunkra milyen világot építenek ki? Idővel többségbe fognak kerülni, ez tény. Franciaországban a 80-as években kezdtek igazán bejönni a muszlim bevándorlók, 30 év alatt a lakosság 12-16%-a már muszlim és dinamikusan növekszik, ugyan úgy mint Németországban, Svédországba, Olaszországban. Nekik majd nagyon fontos lesz a véleményed és gondolatod szabadsága és sokkal toleránsabbak lesznek mint én.