• repvez
    #41
    egy szóval nem mondtam, hogy ugyan az a kettő, az , hogy félre érted azt amit akarok mondani az nem az én hibám, és érdekes modon a következő Hszedben meg elismered azt amit én is mondtam, hogy a kettő hasonlít egymásra .

    És nem nézek semmilyen konteos dolgokat egyszerüen megállapitottam, hogy a kettő között vagy vaélami furcsaság.
    És azzal is tisztába vagyok, hogy több millió éve van influenza is, de arra akartam utalni, hogy kb csak nemrég kezdtünk el tudatosan foglalkozni a kezeléssel.
    DE annak is már 100 éve, hogy a spanyol nátha (H1N1) elég jol leamortizálta az emberiséget és mind a mai napig, nincs ellene hatékony ellenszer , hogy ne betegedjünk meg tőle.

    Mondtad, ugye , hogy prioritás, a spanyol nátha eléggé nagy gond volt, és azóta sem foglalkoznak annyira vele, hogy nehogy még egyszer megerősödjön vagy mutálódjon .100 év alatt már eléggé ismerniük kellene ahhoz, hogy tudják, hogy semlegesítsék a szervezetben.
    De a korona vírusra meg fél év alatt meglesz az ellenszer és biztos nem is lesz mellékhatása .főleg ugy ,. hogy nem egy cég vagy nemzetközi összefogásból készült, hanem minden nemzet aki tudott kotyvaszt valamit.