• Montar
    #119
    Hogy téged nem az ideológia vezérelne? Hazudsz! Jó ideje látom, hogy szinte minden Oroszországot érintő cikknél a kétoldali russzofóbia jön elő belőled.
    Most sem az a bajod, hogy nincs szakmai publikáció, hanem mert orosz ellenes beállítottságú vagy, így minden, ami orosz, csakis rossz lehet.
    De még egyszer, a csökevényes agytekervényed miatt leírom, az orosz vakcina jó Dél-Koreának! Indiának!
    Értelmezed még ezt az egyszerű mondatot?? Erről mi a véleményed? Hogyan tudod beilleszteni a russzofób szoftverbe?
    De egyébként a tekintélyes Lancet orvosi szaklapban történt publikálás! Erről nem tudsz? Linkeltem a cikket, nyominger, csak el kellett volna olvasni a barátaitokkal együtt.
    A moszkvater.com--ról akkor hadd másoljam be, és legalább itt olvasd el, mielőtt tovább terjesztenéd a hülyeségedet:

    "A Szputnyik V vakcina eddigi tesztelésének eredményeiről a The Lancet orvosi folyóiratban a múlt héten megjelent publikáció szerint a beoltott személyekben mintegy másfélszer több antitest alakul ki, mint azokban, akik átestek a fertőzésen.
    Még a polgári forgalomba hozatal előtt megjelent a tudományos publikáció, amelyet eddig az orosz vakcinával szemben bizalmatlan világ hiányolt. A tekintélyes orvosi folyóiratban a publikáció a nemzetközi standardoknak megfelelően zajlott, öt független opponens értékelte, és a fogadtatás a szerkesztőségi kommentárokból ítélve a világsajtóban megjelenő cikkekkel ellentétben egyáltalán nem volt negatív."
    Szóval olvasd már el, te gyökér!
    És itt egy másik cikk ugyanerről, farok:
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200904/eddig-ugy-tunik-hogy-mukodik-az-orosz-koronavirus-vakcina-447414