• TokraFan
    #116
    Bazdmeg, kiemeltem, kétszer is, hogy NEM az OROSZ szakemberekkel és technológiával van baj, hanem éppen azzal, hogy politikai alapon kézivezérléssel belenyúltak a tudományos protokollokba! Mit nem értesz ezen baszki?
    Pont azt a süketelést tolod, mint az összes konteós agybeteg konzerv, oda se figyeltek arra, mit mond a másik, csak rögtön megy a sorosozás. Egy egy tisztán tudományos kérdés, kurvára semmi köze az agybeteg ideológiátokhoz. Ha Izraelben történt volna ugyanez a politikai belenyúlás, akkor is szóvá tettem volna, mert nem az a lényeg, hogy adott ország milyen vallású, ideológiájú vagy demokratikus/diktatórikus, hanem az, hogy ki tartja be a tudományos módszertan szerinti szabályokat, és ki nem!

    De neked hiába mondom, ha eddig nem értetted meg, eztán se fogod! Ahogy semmi mást sem. Azt meg pont Te ne akard nekem elmagyarázni mit jelent érvelni, amikor látomások alapján jelentesz ki dolgokat, aztán kezeled őket tényként. Érvelésed pedig kimerül abban, hogy "beszéltem istennel éjjel, tehát fogadd el, hogy létezik".
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.11.25. 15:57:32