• Montar
    #112
    Saját mondatodat másolom ide, egyetlen szó kicserélésével te szerencsétlen: "Az egyébként is erősödő ostoba orosz ellenesség miatt tudományos és társadalmi katasztrófa ez a hozzáállás... " Önmagadra ismersz?
    Vedd már észre, most nem annak van az ideje, hogy ideológiai ellenérzésektől túlfűtve ítéljünk meg egy vírus elleni vakcinát! Kurva nagy a baj, ember, ha eddig még nem vetted volna észre! Úgy látom, minden olyan cikk, ahol valamilyen módon érintve van Oroszország, te zsigeri, kétoldali russzofóbiától szenvedve szólsz hozzá. Lelked rajta!
    De ne augusztusi eleji, szélsőségesen liberális hangvételű újság (HVG) cikkét citáld ide bizonyításként, mert azóta sok minden történt. Eddig valóban 20 fölötti azon országok száma, amelyek bejelentkeztek az orosz Szputnyik V-re. Ha Indiának és Dél-Koreának is jó az orosz vakcina, neked miért lesz tőle "kiütésed", te kis szerencsétlen?
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200916/india-veszi-az-orosz-vakcinat-448966
    https://nepszava.hu/3099115_del-korea-evente-150-millio-adag-orosz-vakcinat-fog-gyartani
    És egy cikk arról, milyen globális kiszorítósdi folyik a háttérben. Ezt neked tilos elolvasni, mivel a nagyon határozott és elfogult nézeteidet csak feleslegesen felkavarná! Mindenki másnak ajánlott. :)

    https://moszkvater.com/oroszorszag-vezet-a-vakcina-versenyben/

    És egy kis összefoglaló arról, miért van jó esélye az orosz vakcinának. Szintén tilos számodra elolvasni, atlantista központú világképed súlyosan sérülhet!

    https://mfor.hu/cikkek/makro/ettol-lehet-nyero-az-orosz-vakcina-magyarorszagon.html