• TokraFan
    #104
    "Érzékszervi "bizonyítékai" is lehetnek, de azzal az istentagadó nem sokra megy, hiszen ő már csak elbeszélést hall a tapasztalásról, amit ugyancsak tagad így vagy úgy."

    Aki azt álmodja, hogy elvitték a kis zöld emberkék, szintén "érzékszervi bizonyítélkokról" zagyvál. Nem kell istentagadónak lenni ahhoz, hogy belássuk, az ilyen ember elmebeteg. De ez bármilyen más, téveszmés pszichózisos betegre igaz. A fényevésben hívőknek is "bizonyítékaik" vannak arra, hogy látják istent és az energiájából?? -testéből??- táplálkoznak. A gond csak az, hogy közben éhen halnak, tehát valami nem stimmelt azzal a pszichés "érzékeléssel". Azt pedig jó lenne végre tisztázni, kiről/miről beszélsz, amikor istent emlegeted, mert ez a valaki/valami még definíció szintjén sem létezik, egyetlen pap sem tudja megfogalmazni, mi a fenéről beszél valójában amikor ezt a szót használja.

    Vedd észre, hogy kijelentéseket teszel a semmire. Nulla, azaz nulla kézzel fogható, látható, mérhető, megismételhető, megfigyelhető, elemezhető bizonyítékod nincs egyetlen hallucinált kijelentésedre sem, azon kívül, hogy "Te láttad, Te érezted" és mindenki, akinek ennél picit többre van szüksége ahhoz, hogy érdemben foglalkozzon a kérdéssel, számodra egy égetni és elpusztítani való ember.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.11.19. 16:08:32