• Cyberdog
    #101
    Sőt, most idővel majd többféle vakcinából is lehet választani, amilyen ütemben, és amennyi gyártó nekiesett a témának. De lehet azt is választani, hogy nem kell az oltás.


    Szerintem nem is baj, ha többféle vakcina van forgalomba és vegyesen vannak vele oltva az emberek. Így talán elkerülhető, hogy az adott vírus könnyebben adaptálódjon és váljon rezisztensé.

    Azon meg mindig jókat mosolygok, amikor az egyébként vallásos, ezoterikus emberek, akik mindenféle bizonyítatlan marhaságra fizetnek ki horror összegeket (biorezonancia, családállítás, kézrátétes "gyógyítás", ezüskolloid, homeopátia, javasasszony, jósnő, és sorolhatnám), közben telekürtölik a netet azzal, hogy "meragonoszgyógyszerlobbi", akiknek csak a profit a lényeg. Közben meg százezreket fizetnek ki a fenti baromságokra, amikről konkrétan nulla kutatási anyag, tanulmány, teszt, vagy bármi más történt volna. Ha esetleg most az következne, hogy "igen, de azok nem is veszélyesek", akkor:
    ...
    2. Ha nincs mellékhatása, akkor valószínűleg hatása sincs, momentán sz*rt se ér. Dehát láttam én már olyat most is a neten, hogy a rozmaring "bizonyítottan megvéd" a Covid-tól. Na akkor tessék szépen teázgatni, csak nehogy a lélegeztetőn találkozzunk.


    Pár éve futottam bele egy EÜ (konkrétan a rák gyógyításával kapcsolatban) tematikájú fórumon, egy idiótába, aki arról próbálta meggyőzni az embereket - akiknek ráadásul valamelyik családtagjuk is rákos (volt ott anyuka akinek a gyereke volt rákos, volt ott férj, feleség, aggódó gyerek, meg orvosok és egyéb a témát érdeklő fórumozók) vagy maguk voltak éppen azok - hogy egy olyan (ha emlékeim nem csalnak, akkor német volt) sarlatán, csaló orvos kutatásaira hivatkozott akinek bizonyítottan a tanulmányai légből kapottak, az általa alkalmazott kezelésekbe jó néhányan majdnem bele is haltak, egy esetben egy 8 éves gyermek bele is halt. Ugyanis azt állította a szülőknek, hogy hagyjanak abba minden kezelést és csak az övében vegyenek részt. A szülők annyira kétségbe voltak esve, hogy hallgattak erre a sarlatánra, s a gyermek pár hónap alatt elhunyt.

    Ha nem hallgattak volna rá, akkor a gyerek elég jó eséllyel meggyógyult volna. Emiatt és a hamis tanulmányok miatt is 20-25 év börtönt kapott. Na most ez az idióta ennek az ürgének a tanulmányait ajánlgatta. Én meg elküldtem az anyjába.

    1. De igen, sok olyan ezós baromság van, ami konkrétan veszélyes


    Most jöjjön egy idézet egy megvilágosodást ígérő magyar honlapról:

    A Tacyion energia, egy intelligens energia.
    Lehet ezen csodálkozni, mikor vannak akik tachyonizáló gépeket vesznek 80 ezerért, mert valami segghülye azt írta a blogjában, hogy a tachyon egy intelligens energia? Érted energia. Neki már nem is jó a részecske. Egyből energia.
    Az, hogy a fizikusoknak még igazolniuk sem sikerült a létezését a tachyon részecskéknek, az ne zavarjon senkit.
    Az illető nyugodtan jelentkezhet a Nobel díj bizottságnál soronkívüliségért.
    De azért jön a hülye debilje és kifizet 80 ezer ft-t egy kütyüért ami szépen villog. Gondolom utána otthon sutyiban tachyonizálja az evőeszközeit, meg a kajáját.
    Használja egészséggel... a vadbarma.
    Na szóval, mindig lesznek olyanok akik megveszik a szarokat. Vagy éppen szarokat árulnak abban a reményben, hogy lesznek valakik akik megveszik a szarjait...

    A tudomány által elfogadott vagy vélt magyarázat
    A tachyon egy feltételezett szubatomi részecske. Egy olyan részecske ami gyorsabban halad a fénynél.
    A tachyon-elmélet szerint egy adott objektum három lehetséges dolog lehet: vagy tachyon, vagy foton, vagy tardion. Az utóbbi a számunkra közönséges és valós, nem zéró tömegű, ezért a fénynél mindig lassabb objektumokat jelöli. A foton olyan részecske, ami tömegtelenül könnyű, mégis magas energiával rendelkezik és a vákuumban mindig, minden megfigyelő szerint 300 ezer km/mp sebességgel száguld - ezt kiválóan leírják Maxwell egyenletei. A tachyonok pedig olyan, a fénysebességnél mindig gyorsabban mozgó, képzetes tömegű részecskék, amik saját energiával rendelkeznek. A három kategória közt nem létezhet átjárás, egy tardiont nem lehet fénysebesség fölé gyorsítani, sem a tachyont ez alá lassítani, aszimptota-görbe módon elérhetetlen számukra a fény sebessége...
    --- Na eddig a dolog tudományos része ---

    A honlapon a következők olvashatóak még (amúgy ez az igazsagfenye. hu):
    Most jöjjenek a hülyeségek:

    "...A Tachyon energia a fénynél 27x gyorsabb sebességű energia..."
    Neki a részecske már nem is jó...

    "...A világegyetemben mindenütt jelen van..."
    Nem nincs jelen, mert tachion nem energia...

    "...A fizikai világot és az egész Univerzumot is a Tachyon energia és a Tachyon energia további átalakulásával keletkező részecskék építik fel..."
    Nem. Az univerzumot a sötétenergia, a sötétanyag, és barionok építik fel. A barion a látható és tömeggel rendelkező anyag, ami feltételezhetően az univerzum 4.81%-t teszi ki csupán ±0.01% (galaxisok, csillagok, bolygók, gázfelhők egyéb objektumok)

    "...A Tachyon részecskék a fizikai világban ugyanis az alap "építőkockákat" képviselik..."
    Nem... nem képviselik. Ha a tachyon detektálható részecske lenne, ami képes kölcsönhatásba lépni más részecskékkel, akkor lehetővé tenné a fénynél gyorsabb jelátvitelt, akár az időben előre, vagy az időben vissza. Képesek lehetnénk a múltba telefonálni, megadva magunknak a lottó nyerőszámokat.

    "...Enélkül az energia nélkül az élet is elképzelhetetlen,mivel az élet alapját is a Tachyon energia képviseli..."
    Nem... ez megint nem igaz. A tachyion mint mondottam nem energia. S az élet köszöni szépen, jól megvan a tachyon energia nélkül is.

    "...A fizikai síkot rend építi fel,egy spontán rend,amely engedelmeskedik olyan törvényeknek amelyeket csak most kezdenek a tudósok megismerni..."
    Ez sem igaz. A fizikai sík folyamatos változásban van. Egy igen kényes egyensúlynak köszönhető, hogy nem zuhan magába, vagy nem szakad szét atomjaira. Az entrópia meg a rendezettből a rendezetlenbe tart. Ha rend építené fel a fizikai síkot, akkor nem tágulna a világegyetem, vagy nem tudnánk felrobbantani semmit, sem eltörni, de még szétszedni sem.
    Mert a rend kizárja az entrópia létezését.
    Na és itt jön a beetetés:
    "...David Wagner létrehozott egy vállalatot és kifejlesztett több mint 400 terméket amelyeket az általa felfedezett eljárással megváltoztatnak szubmolekuláris szinten és ettől kezdve az eszközök állandó Tachyon antennákká válnak..."
    szubmolekuláris szinten? Eddig szubatomi szintről volt szó...
    400 termék? Mire és minek? Milyen antennákká?
    Azaz olyan szerkentyűt alkotott meg, ami képes nemcsak kölcsönhatásba lépni egy olyan szubatomi részecskével, ami
    1) jelenleg még elméleti részecske
    2) ha létezik is nem lép kölcsönhatásba más részecskékkel
    hanem még be is gyűjti azokat.
    Ezen jólelkű ultrameditatívtenyérjósrezgőmozgómisztikusenergiahasználók akik tisztánlátó EZO TV-n nevelkedettek már feltalálták a Tachyon energiagépet. Húúúúúúha valamit tudhatnak!
    Most komolyan... Wagnernek jár a fizikai Nobel díj!

    És ez még nem a veszélyesebbje az ilyen ezos baromságoknak.

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.11.18. 17:06:46