COVID-19
  • Ironman2
    #1
    Helló mindenki! Tavaly ősszel, (egyesek szerint már a nyáron) szabadult el, ez a fajta vírus,ami eredetileg csak állatok közt terjedt (SARS-COV-2),de a fajok közti korlátokat átlépve (Wikipédia szerint),emberre is átterjedt,és most már emberről emberre is terjed.A Vírus eredete egyelőre ismeretlen.
    A tényeket már mindenki tudja,tavasszal volt az első hullám,utána lecsendesedni látszott idehaza a fertőzés,hála a szigorításoknak,de sajnos szeptember óta ismét járvány van,és ez a második hullám erősebb jóval mint az első.
    Csak azért hoztam létre ezt a témát,mert kiváncsi lennék aki esetleg átesett a fertőzésen,idézőjelben hogyan "élte" meg,vagy akik karanténba kényszerültek,azoknak milyen élményük volt.A maszkviselést betartjátok-e,vagy kínos nektek?..stb...
    Ha lehet a politikát hagyjuk ki,bár tudom ez nagyon nehéz lesz,mivel a döntéshozókon múlik egy ország védekezése.Magyarország idáig jól vizsgázott szerencsére,bár sajnos vannak áldozatok,és lesznek is.Szóval kinek mi a véleménye,és ha valakit érintett a dolog hogyan vészelte át az egészet?