• Zsombor99
    #10
    ◢ Hát...
    ► A 101 kiskutyának már volt régen egy színészes változata (ami nekem megvan VHS-en) úgyhogy szerintem ezt már nem kellene bántani újabb verzióval, de legújabban ezt is "hazavágták" egy vacak 2D rajzfilm-sorozattal "Dalmata utca 101" címmel, amit szoktam látni a tévében és, hát, eléggé vacak.
    ► Lilo és Stitch: ez viszont egy egészen jó rajzfilm sorozatot kapott az eredeti filmmel egyező címmel. Tulajdonképpen az új sorozat(ban megtartották az eredeti stílust, és) minden egyes részben beaktiválódik egy kísérlet, ami körül bonyodalmak alakulnak ki, és persze a nagy rossz űrlény is midig megpróbálja megszerezni a kísérleteket.
    ► Aranyhaj: na ez az, amit tényleg nem kellet volna piszkálniuk! Kapott egy igen vacak 2D sorozatot "Aranyhaj, a sorozat" címmel, és csak nemtetszésemet tudom kifejezni! Ami eredetieg 3D volt, az jó eséllyel nem fog olyan jól kinézni 2D-ben is...
    ► Oroszlánkirály: azt az élethű verziót inkább nem kellett volna. Viszont ami a sorozatot illeti, ott megtartották az eredeti stílust, a szereplők is rendben vannak. A sorozat címe "A Büszke birtok oroszlán őrsége", amiben egy különleges csapat véd mindenkit a veszélyek ellen.
    ◥ Maradjunk annyiban, hogy sok Disney klasszikusnak nem tesz jót ha megkísérlik színészes (vagy élethű) verzió vagy az eredetiből kiinduló sorozat elkészítését, bár azért szerencsére lehet egy-két jó kivételt is mondani (amiből sajnos elég kevés van).
    Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.09.27. 11:26:38