középkori hangulatban játszodó túlélő játék
  • Normen76
    #61
    Abba ne hagyd, várjuk páran mint sírásó a halottakat :) Kitartás ne add fel. Elvagyok így is a játékkal, de számomra nagyon hiányzik a fordítás, bár nem tudom mennyire lesz megterhelő a gyakori frissítések miatti esetleges szövegváltozások szinten tartása, vagy a verziók kompatibilitásának megőrzése. Mindenesetre kitartást, nem kell kapkodni kivárjuk :)

    Pár tipp:

    -Nem tudom ki mennyire vette észre, de sok esetben a munkások nem végzik el a kijelölt feladatokat, főleg ha vetni, aratni kell (favágással, bányászattal nem szokott gond lenni). Pl. Tavasszal bevetnéd az adott területet lennel. Kijelölöd a melósokat és vagy nem megy oda senki, vagy egy megy csak oda. Ezen segít, ha végzel egy mentést és újra indítod a játékot. Pl. ha három melóst az adott területre állítottál, és a területet előzőleg felkapáltad, újra indítás után az egyik szórja a trágyát, a másik elkapálja a trágyát a harmadik már ültet. A trágya ebben az esetben is ingyen van és a magok is.

    -HA nem tudsz valamiért egy állatot megvenni, pedig van helyük és van hozzá melós az azért is lehet, mert a játékban az állat nem pont ott látszik ahol eredetileg van. Van egy kis csúszás. Segít ha f5 el gyorsmentesz, F9 el gyorstöltesz. Minden állat, ember odébb megy egy kicsit és máris megveheted amit nem tudtál. Ez akkor is jó ha valaki érthetetlen okból nem beszél veled, vagy nem tudod a küldit leadni pedig kész. HA a levegőben ülnek a parasztok stb. akkor is segít. Szépen a helyükre mennek stb.

    -A párbeszédeknél szintén hasznos lehet az F5-F9 gyorsmentés, gyorstöltés, főleg ha találsz egy melóst akinek extra jó értékei vannak és kell a 70% haverság hogy felvehesd. Duma előtt ments egyet, és ha nem jön össze a haverság visszatöltöd az állást és próba ujra. Sok időt meg lehet spórolni vele, főleg ha messze lakik a melós.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.09.27. 15:47:27