középkori hangulatban játszodó túlélő játék
  • RedRiot
    #385
    Köszi az infókat!
    Tegnap este még kipróbáltam az új nyílpuskát és - pár karcolással ugyan - de kiiktattam két bölényt. 100 hús lett belőlük az nem rossz, ráadásul elég közel laknak a tanyámhoz. Káposztát szoktam ültetni mikor lehet + már tudok főzeléket is csinálni így kajával nem lesz gond 2-3 ember számára.

    Az első lakómat így elküldtem a favágó épületbe de a kis szemét csak támaszkodott egy gerendához. Már majdnem lelőttem akkor vettem észre hogy az épületmenüben még ki kell neki osztani hogy gyűjtsön rönköket. Erre elkezdett gyalulni valamit az épületben de gondolom ez az animáció jelzi hogy dolgozik. Majd ránézek a raktárban hogy mit produkált.

    Közben már jött a jelzés hogy kovácsműhelyt és csirketelepet is tudok majd építeni. Szerintem a csirkékkel folytatom, a következő lakó ott fog dolgozni. Vadászatot / növénytermesztést / főzést egyelőre viszem én. :)

    Az évszakok hossza talán a kaja miatt lehet érdekes: termést aratni csak egyszer lehet egy szezonban így ugyanannyi kajának hosszabb ideig kell kitartani + ott van a rohadás tényező is. Négy napra állítom majd én is, az még nem tűnik veszélyesnek ebből a szempontból.

    Az 1 ember / 1 ház tippet külön is köszi, a babaveszélyre nem is gondoltam. :)