középkori hangulatban játszodó túlélő játék
  • Stormbird
    #241
    Sajnos egyik kérdésedre sem tudom a választ, annak ellenére sem, hogy már a 25. évnél tartok.
    Nálam még senki nem dobta föl a talpát, így hát tág fogalmam sincs, hogy meddig élnek.

    A családonkénti két gyermekről sem tudnék mit mondani, mert szigorúan a kínai családmodell szerint minimalizálom a szaporulatot:) Ezért csakis a legkisebb kérókat pattintom fel nekik, ahol ugye max. egy puja lehetséges.
    Rohadtul mérges is vagyok amiatt, hogy belefejlesztették az elmeroggyantak, hogy nem lehet egy kecóba csak nőket vagy csak férfiakat tenni, hanem csak vegyes párosban lehet indítani a bulit és persze ezek meg azonnal szögelnek egy purdét és rágyúrnak a GYES-re és ha nagyobb putrit adnék nekik akkor még a CSOK-ra is. Én meg oldjam meg, hogy milyen melót adjak nekik aminek van valami értelme is, mert ugye a raktárakba elküldhetem őket álldogálni, csak minek? Szóval nincs szükségem a sok kenyérpusztítóra, mert csak a baj van velük.

    Nekem csak közel 16 000 Dynasty pontom van, mert nem ugrom minden idióta küldetésre. Nem vállalom el az olyan küldiket, mint az éjszakai vadászat, mert nyugtalanul alszanak a vonyítás miatt és persze az egész térképen alig találok tizennégy farkast, nemhogy a falu körül... A hozzak a némbernek csizmát, természetesen a map túlsó végéről. Meg nyavajog a paraszt, hogy túlszaporodtak az állatok a környéken, de ott a falu körül nincs egy árva nyúl sem, nemhogy 14...
    Szóval az évek számához képest viszonylag kevés a dynasty pontom, de nekem bőven elég az amennyi NPC-m és épületem ennyi pont alapján lehet.

    A település helyének kiválasztásakor azt vettem figyelembe, hogy nagyjából egyforma távolságra legyen a legtöbb hasznot ígérő településektől. Így most nagyjából 500 méteren belül öt falu tíz kereskedőjét érem el. A maradék négy falut szinte egyáltalán nem is látogatom. Jezericában és Lesznicaban jó ha két-háromszor voltam. Hornicaban és Rolnicaban valamivel többször, de oda sem én jártam ki az utat...