középkori hangulatban játszodó túlélő játék
  • LaLee67
    #187
    Eljutottam az Uniegosts tortenet IV vegere, es kerdesem van ezzel kapcsolatban. Spoilerben irom meg, hogy ne lojjem le senkinek a tortenetet, tehat ne olvasd el ha nem tartasz meg itt.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Uniegosts-ot szembesitettem a nagybatyam megoleseben torteno reszvetele miatt. Vegig a rendes kerdest-valaszt adtam neki nem a "Hazugsagot" bar mindkettot kiprobaltam. Vegeredmeny ugyanaz hogy elhajtottam a telepulesrol. Kicsit be voltam parazva,mert pont akkor tortent mikor meg nem fizettem ki az adot. Megoldodott mivel a kiraly kuldott egy masik foszert Uniegosts helyere es annal lehetett fizetni.

    Korabban Samber vagy hogy hivjak aki latta Gizellt az erdoben a gyilkossagkor, azt monta hogy jo vezeto lennek Uniegosts helyett. Na be is sozodott a valagam,mert azt hittem most en leszek a vezeto,de a kiraly mast nevezett ki.

    Elrontottam valamit vagy ez igy normalis utvonal tovabb?

    Nem neztem ki a fejleszto stb es hogy ez a jatek a Medieval total war sorozatok tagja-e ,de remelem, mert akkor lehet esely a kesobbiekben kis haboruzasra is. Errol van valakinek valami infoja?