középkori hangulatban játszodó túlélő játék
  • Normen76
    #158
    Nem használok modokat a játékban, egyszerűen éjszaka ellopom a falvakból :) Korsókat, kosarakat, edényeket, tárgyakat, kerekeket, poharakat :) Kocsmát is remekül be lehet rendezni ezekkel. HA nem vesznek észre az őrök, semmi bünti nics a lopásból, a köv évszakváltáskor úgyis visszakapják :) Ha kidobok egy kosarat, dobálok bele szalmát, gyógynövényt stb :) szerszámokat, vagy amit tetszik. Barátnőm a tűzhely mellett pl egy négyszögletes kosarat dobott kis és abba tett szépen egymás mellé fahasábokat :) Ennyire azért én már nem piszmogok :D.

    Az állat takarmánynak semmi értelme egyenlőre, bár lehet ha te gondozod az állatokat akkor kellene, mint ahogy neked kell mag is, trágya is ha a földet megműveled, de a melós csinálja magától, alapanyag nélkül. Igazából nem próbáltam még állatot etetni úgy hogy én gondozom, mindig melós csinálta.

    Ez hiányzik a legjobban a játékból.. a szekér. Lehetne először sima kézi kocsi, amit te húzol. Mittomén 300 kilóig. Ökrös szekér 1000 kilóig, meg lovas szekér stb. Hasonlóan a Life is Feudalhoz. Ott nagyon hangulatos volt a rönköket lovasszekéren szállítani a várba :) Ez nagyon hiányzik ebből a játékból. Illetőlg egy központi épület, kis erőd féle, vagy egy kisebb bástya, faépület ami mégsem sima ház, az remek lenne. Komoly nyersanyagigénnyel, és nagyobb építési skillel.


    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.10.17. 12:21:50