• defiant9
    #94
    "Jaaa. Hogy nem adsz linket!?"
    Neked nincs meg az NTSB jelentés linkje? Akkor eddig mire hivatkoztál? Ha tényleg nincs meg és kéred akkor elküldöm. Az idézet amit betettem abból származik, publikusan hozzáférhető.

    "Idézeted NEM az általam kért ügyészi indoklás, ami mint belátható, a vádbeszéd elhangzása, az első tárgyalás előtt még nem hozzáférhető. Szóval érthetetlen az erőlködésed ebben a tekintetben."
    Ismét csak az ostobaságod reprezentálod. Az ügyészség több mint 1 éve leírta hogy nincs jogi alapja a vádemelésnek, ennyit kell mondania, a rendszer így működik, más ügyekben is ennyit mond. Az hogy te extra követelményeket támasztasz innen a topicból az magánnyomor, ilyet nem fogsz kapni.

    "Szóval ugyan ott tartunk, mint 20 hsz-szel ezelött, az ügyész döntésére nincs,"
    Valótlan állítás. 2 ügyészségi döntés is van. Uber ellen nincs alapja a vádnak, Rafi ellen van, és ez esetben szükségszerűen fel is sorolják a vádpontokat(jellemzően mindig többet szoktak), amiből a bíróság majd kiválasztja hogy melyik áll meg.

    "Mint látható az ügyész nem ezekkel vádolja Rafaellát, ergo megerősítést nyert, hogy minden okfejtésed, amivel Rafaellát egy sima pizzafutár által elkövetett baleset szintjére pozicionálod nem támasztható alá az ügyész álláspontjával."
    Az ügyész ugyanúgy gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolhat egy pizza futárt is ha hasonló mértékű oda nem figyelést lehetne rábizonyítani, de akár azt is aki ittasan ül a volán mögé. Rafaellának nem állt szándékban hogy öljön, de az ügyészség álláspontja szerint amit azzal tett hogy ennyire nem az utat figyelte már túlmutat egy sima baleset szintjén.

    "Ne tartsd vissza, most már tényleg jöhet! XD"
    Továbbra is várom a válaszod, szép magyar szavakkal kifejtve az állításomra. Ameddig erre nem vagy képes addig sajnos bukóban vagy. Ez a bírósági eset nem ütközik az én állításommal, ahhoz sokkal erősebb vádat kellett volna megfogalmazniuk. Gyengébbek kedvéért(ez vagy te): ha azt állítom hogy a Teslát még soha nem perelték be azért mert azt mondta hogy 1000km/h sebességre képes, akkor hiába hozol olyan esetet amikor azért perelték be mert azt mondta hogy _majd_ 1000km/h sebességre lesz képes. Sajnos ezt így buktad, a logika ilyen, ha nem bírsz vele ne erőltesd. Egyébként ez nem utólagos belemagyarázás részemről, én tényleg arra gondoltam hogy valaki kijelenti hogy önvezető az autója, ami valójában nem az.