• defiant9
    #105
    "Hanem hogy mást, és nyilván ehhez joga van, annak ellenére, hogy a cég felelőssége felmerült."
    Neki nem az a munkája hogyha szerinte valaki megszegett egy törvényt ami bizonyítható is lenne akkor nem emeljen vádat(vagy ne kössön vádalkut), ez neki a munkaköri kötelessége.
    "hanem eltérő álláspontok"
    Az ő álláspontjuk objektív tényekre és felhalmozott szaktudásra épül, a tied pedig leginkább a vágyálmaid tükrözi aminek gyökere az önvezetéssel szembeni unszimpátia. Ez nagy különbség.

    "Az meg sajna nem érv, hogy "de igazad van, mert az ügyész is így döntött". Hiszen pont ezen vitatkozunk, hogy miért döntött így?"
    Sajna pedig ez valid érv, mert ez az ő „szakvéleménye”, ami a törvények ismeretére épül. A bíróságra beidézett szakértő vagy az NTSB állásfogalálsa ugyanúgy érvek, ők arról viszont nem nyilatkozhatnak hogy valami törvénytelen-e. Az ügyész leginkább azért nem indokol mert neki kellene megfogalmaznia a vádat, nem sorolhat fel minden jogszabályt hogy ez sem passzol meg az sem. A bíró már olyan fázisban ahol erről az ügyész által beterjesztett konkrét vádpontról kell döntés hoznia, értelemszerűen itt már valid az a megközelítés hogy elutasítja mert, elfogadja mert.

    "hogy nem is vezetőként funkcionált a baleset idején, hanem valami rendszer működését ellenőrző személyként. "
    Abban a pillanatban/előtte lévő időszakban amikor történt nem funckionált vezetőként, ha végzi a munkáját és átveszi a kormányt akkor már az lett volna.

    "Innentől kezdve te egy olyan dolgon vitatkozol velem,"
    Tehát nem tudod beidézni hogy a Tesla önvezetőnek reklámozta volna. Én pedig azt mondtam az elején is hogy kérem az idézetet miszerint önevezetőnek hirdették. Ilyet egyikőtök sem tudott adni. Ahogy elmondtam a német bíróság szriont már az sem elfogadható ha azt mondja hogy benne van a potenciál (ahhoz hogy egyszer majd önveztő legyen). Sajnos az állításom és a bíróság döntése más szintre/helyzetre vonatkozik, így nem fogod tudni ütköztetni őket, bármennyire is szeretnéd. Az azért jól mutatja hogy a rengeteg szó nélkül sunyi gerinctelen módon skip-elt téma mellett ehhez az egyhez mennyire ragaszkodsz. A skip-elt szálaknáll miért is nem ismerted el hogy tévedtél, az általad felállított standardnak megfelően? Megmondom, azért mert ilyen képmutató primkó a vitakultúrád.

    "Nem mondom, de tudod!!! ;)"
    Ne szajkózz. Próbálj már arra reagálni amit írtam. Ameddig ezt nem teszed meg, addig sajnos egyhelyben toporgás van
    Amint bemutatod hogy a te szóhasználatoddal valódi önvezetőnek reklámozta a Tesla magát, és _ezért_ beperelték akkor igazad van, ameddig ez nem megy addig sajna bukóban vagy.