• NEXUS6
    #102
    "De ismerjük, megmondták hogy nincs alapja a vádemelésnek. Amit nem kötöttek az orrunkra az hogy a döntési mechanizmusban milyen elemeket miként vettek figyelembe."
    Kérlek értsd jól, hiszen pont erről beszélünk már több tucat hsz óta. Kicsit mesterkéltnek érzem a hirtelen rácsodálkozásodat, és kioktatásodat. Ember, pont erről beszélek!

    "Nyilván lehetséges, mivel ez a hivatalos álláspont is. Az hogy ilyen kicsinyítő képzőket biggyesztesz elé attól ez még tény marad. Próbálod összemosni a kettőt hogy ez is csak egy álláspont meg a tiéd is, és akkor döntetlen, de nem. A tiéd egy hozzá nem értő amatőr álláspontja aki nem tud mögé érdemi indoklást tenni, és szembe megy a profi ügyészek álláspontjával.
    Szerintem eleve nem is érted hogy a 28-661 amire hivatkozol az arról szól hogy balesetet okoztál és elhagytad a helyszínt. Mi úgy mondanánk cserbenhagyás, köze nincs az esethez."
    Csak megjegyzem, hogy attól még, hogy a te VÉLEMÉNYED egybeesik az ügyészség döntésével, attól még a tiéd is "egy hozzá nem értő amatőr álláspontja aki nem tud mögé érdemi indoklást tenni"!
    Valóban a linkelt kategória a vizsgált eset szempontjából nem megfelelő. Köszönöm, hogy ezek szerint érdemben meg is nézted, és erre fel is hívtad a figyelmed. Link

    "Igen, az autopliot szóhasználat is benne volt, de ez még mindig nem az önvezetés ígérete, az is benne volt csak potenciál formájában...."
    Blablabla....
    A lényeg benne volt a fenti kijelentésedben, vagyis amin sokáig rugóztál, hogy nem az Autopilotot vitatták, vagy hogy nem a valós önvezérlés volt a terítéken. Pedig, de. Most a potenciál kifejezésen rugózol körmödszakadtáig. Meg kéne értened, hogy nem az a lényeg a fogyasztó megtévesztésénél, hogy mi van a több száz oldalas gépkönyvben leírva, aminek belinkelését részemről valamiért te még is maszatolásnak érezted. Érdekes, pedig az a te álláspontodat támaszthatta volna alá. De könnyebb volt simán lesöpörni, minthogy, rámutatni, hogy ott van a XXX oldalon, hogy mit tud a rendszer valójában és mit nem. Te inkább az ellenségeskedést választottad, mint a tálcán felkínált érvet. Ez azonban nem változtat azon, hogy a vásárló megtévesztése miatt a céget első fogon bizonyos, a marketingjét, az Autopilot név használatát illető intézkedések meghozatalára kötelezték.
    Szal ezekután kénytelen vagyok magamat idézni:
    "Per volt, az Autopilot-hoz kapcsolódó marketing ügyében, ezt tagadtad, mást hazugsággal vádoltál.
    Tudod! Jöhet a bocsi kérés! ;)"