• repvez
    #61
    Szóval ha nekem nem üti meg a közép iskolás szintet a fizika akkor neked meg be kéne ülni általánosba szovegertest tanulni. És talán azt is eszrevenned, hogy neked a maniad a mérnök, minden hszben. Megemlited, hogy te az vagy és ezért te mindent jobban is tudsz.

    Mert mikor leirom, hogy kell teljesítmény a kocsiba akkor te válaszul leirod, hogy semmi haszna nincs, majd mikor ezt megkerdojelezem akkor meg ugyan azt válaszolod amit én mondtam először.
    Ha valamit írsz akkor legalább légy következetes.
    Kit érdekel, hogy pályán mennyi a fogyasztás ha töredék időben van használva úgy és a legtöbbször pont hogy gyorsitgatva kell menni és nem mindig sík egyenletes helyen.
    Így amit mondtam, hogyha 2db 700le villyanymotor helyett 1db 400le motor gyorsit csak ott igen is van hatotav növekedés is.
    A +70 kg tankot a 62liternyi benzin plusz a hozzacsatlakozo szivattyúk és tartály sukyara gondoltam és minden egyéb ami a villany hajtashoz nem kell.

    Ami meg az akus témát illeti amikor valaki hoz egy példát ami megfelel a követelményeknek akkor elojossz valami olyannal ami eddig nem volt téma, most épp a költséggel.
    Ami meg számomra nem jelent semmit mert a mindenkori vezetést se érdekli hogy mi mennyibe kerül.
    Mert a költséget így is úgy is ránk verik.


    Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.09.13. 21:49:56