• repvez
    #112
    Szóval ha azt mondod hogy analfabéta balfasz akkor az mégjobban megerősíti hogy nem saját magától találja ki amit mond ergo csak a gyártóktól kapott információkat és adatokat amiket lát a kijelzön azokat mondja vissza.
    Amik számodra nem tetsző információk.
    És amikor meg már elfogynak az érveid jössz a személyeskedő és a be rögzült frazisaiddal.
    Az higy szetvalogatja az elektronokat, már másik topicban is leirtak, hogy nettó kötözködes, de ha felfognad azt amit hallasz (a hallott szöveg értése régen az iskolai érettség feltétele volt) akkor azt is megtudnad, hogy világosan elmondja, ha a termelés nagyobb mint a fogyasztás akkor nem vesz fel áramot a hálózatról sőt ha nagyobb akkor a környező házak közt osztja szét.
    Ergo ha úgy vesszük akkor igen is szetvalogatja az elektronokat.

    Az meg hogy mindig megtalalod azt az egy példát ami alatamasztja az érvelésed az az is csak azt támasztja alá, hogy csak kötözködni akarsz nem konstruktív párbeszédet és kompromisszumot.
    Ugyan ez lenne a véleményed ha valami hiba folytán leállás lenne Pakson és azt kellene mondani, hogy mindenki kapcsoljon le minden nem fontos dolgot és valaki azt mondaná hogy milyen szar az atomeromu, mert nem lehet semmit sem használni.
    Kaliforniában egy rosszul tervezett rendszer van erdotuzek és egyéb problémák, nem reprezentatív az egész szektorra nézve.