• repvez
    #100
    Azért arra kiváncsi lennék, hogyha annyira ragaszkodsz a mostani gridhez, hogyan akarod a jövöben a nagyobb energia felhasználást kiszolgálni?
    Megépitik a paks2-t halleluja, 50 évig fizettjuk a 3500mild számlát ami a végére jó magyar szokás szernint majd 4000 lesz vagy több.
    DE 30 év mulva már igy is kevés lesz majd akkor mit csinálsz? épitsunk még egy atom reaktort nembaj, hogy a másikat se fizettük még ki ?
    DE az majd biztos olcsobb lesz, mint amikor folyamatosan épitem ki az igényeknek megfelelő energiahálózatót és bővitem ott ahol kell.

    Meg amit mondtam, annyira aggódsz az árakkért meg , hogy mi olcsó, de azt elfelejted , hogy bármikor amikor a világ vezetői ugy gondolják emelnek az áron azért mert csak, akkor mit teszel, ugyan ugy fizeted, mert meg kell élni valahogy.

    Amugy sajnálom a kollégáid, föleg ha még beosztottjaid is vannak, mert ha öket is igy baszogatod ha valamit nem ugy gondolnak ahogy te és lebaszod öket ugy hogy azt sem tudják miért , gondolom milyen felhőtlen lehet a légkör.

    Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.09.14. 21:02:14