PC/Switch/PS4/Mobil
  • zola2000
    #1
    Szóval a kínai free2play zelda breath of the wild által inspirált openworld játék Szeptember 28.án érkezik a játék PCre, PS4re és erősebb mobilokra (androidon snapdragon 845 és iphone 8 az ajánlott) és mivel azt szeretnék elérni hogy TV módban a nagygépes verzióhoz álljon közelebb a switch verzió ne a mobiloshoz ezért arra később jön.

    Elég komoly openworld játéknak néz ki nagygépeken, érdekes hogy szerintem a stílusa miatt egész ázsiában komoly Hype van a játék körül de nyugaton alig valami.

    Gondolom a probléma az hogy mobilra is lesz ... de szerintem a fortnite és a pubg szintű játékok bebizonyították hogy a nagygépekre jellemző játékmenet működik mobilon is, a free2playt sem szeretik sokan, de amikor szóvá tettem azt írták többen is hogy "a csapat előző játékában a Honkai Impactban ingyen is teljesen jól lehet haladni" Valaki azt írta hogy többszáz millió (elsősorban ázsiai) játékost elérni AA szinten kidolgozott játékkal jobban megérni mint a többséget elriasztani a túl erőszakos mikrotranzakciókkal.

    Ez alapján nagyon várom PCre és mivel megosztott account lesz ezért pocophone F1emen is kipróbálom.




    Ami itt 4:15nél durva hogy elvileg 400an dolgoztak a játékon három évig? Ez tényleg a legnagyobb játékok (assassin's creed/gta) szintje:


    Azt hogy nyugaton nem akkora a hype a stílus és a free2play miatt nem csodálom, de szerintem több figyelmet érdemelne, illetve mivel a béta alapján tényleg jó lesz ez szerintem egy "sleeper hit" lesz, azaz lassan de népszerű lehet itt is.

    PCn az ajánlott gépigény: "i5-5700 or Ryzen 3500, 8 GB of RAM, Nvidia GTX 1650 or ATi Radeon 560"
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2020.09.06. 15:42:39