A legendás stratégia.
  • Amergin
    Insular vagyok, van 4 feleségem. Az egyik fiút szült, ő lett az elsőszülött.
    Van viszont egy kis probléma: állítólag nem tőlem van a gyerek. Ennek ellenére a nevemre vettem és nem is lett fattyú hivatalosan. Az anyja mondta el egy eventben én "megbocsátottam" azzal, hogy szakít a szeretőjével és lett rá egy strong hook-om.
    Más anyáktól már vannak lányaim, de azokkal nem tudom összeadni ezt a fiút és megnézni a párosító ablakban, hogy kiírja-e a vérfertőzést, mert a testvéreket alapból nem engedi a játék ebben az ablakban kiválasztani.
    Viszont.
    Amikor majd utódai lesznek akár ennek a fiamnak, akár a többi lánytestvérének, akkor már fel lehet hozni majd ezt az ablakot azoknak az utódaira, a következő generációra, azt engedni fogja. (Ezt a nem tőlem való fiút eljegyezni az egyik más anyától való lányom lányával)
    Kérdésem: szerintetek tényleg figyeli ezt a program? Úgy értem NEM fogja majd kiírni, hogy fennáll a vérfertőzés kockázata, vagy ki fogja írni? Elvileg nem kellene kiírja, hiszen genetikailag semmi közük nincs egymáshoz! Nincs közös apa (más a gyerek apja!) és az anya is más, mert másik feleségemtől van a másik gyerek is.
    Csak vajon ezt nézi-e a program szerintetek? Ilyen mélységig meg van ez csinálva?
    Én arra hajlok, hogy nem...
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2020.10.12. 18:34:39