• Fefy
    #15
    Látom nem értetted meg, amit írtam.

    "1. A pilóta mindent csinál, csak nem ájul el 5G-nél. Még 8G-t is képes többször egy légiharc során 10-15 másodperce betolni szünetekkel."

    Mint írtam, ehhez a részéhez h.lye vagyok, felőlem 30G-t is bírhat a pilóta, ezért is írtam, hogy "a G értékeknél csak hasraütöttem".

    Az viszont tény, hogy a pilótát ha kivonjuk a képletből, akkor egy marék hely és legalább 2-300kg felszabadul egy gép esetén. Ezt lehet szerkezeti stabilitásra, hatótávnövelésre, durvább MI-re és egyéb dolgokra is használni.

    Szóval ha kivesszük Igort a képből, akkor bőven stabilabb szerkezet is építhető. Jelenleg ugyanis elég h.lyén nézne ki, ha Igor előtt keresztben átmenne két titán merevítőrúd, hogy a pilótafülke a gép többi részéhez képest ne tudjon annyit csavarodni.

    De majd csak el tudod képzelni, hogy ezzel mit akartam mondani.

    Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy egy 10-20 tonnás gép esetén azért a 10-ből nem lehet 50G-t csinálni (jelenleg), illetve azt is megértem, hogy a 7 és 9G között légiharc szempontjából pont semekkora különbség nincs, csak azzal is tisztában vagyok, hogy akár 1 darab jó helyre beépített merevítőrúd is mennyivel nagyobb stabilitást tud adni.