bunny#2449
Mire számítottál? Hetek óta megy a visszaszámlálás, kb a komplett szimulátoros gamer világ egyidőben ráugrott a letöltés gombra amint elérhető lett. Ez önmagában borítékolta a sorokat, a lassú letöltés és az összeomlást, nincs az a felhő ami ezt elbírná vagy olyan összeget kellett volna rátolni amit egy játék nem bír el.
Bugos, korai hozzáférés? Igen, minden játék az 0day. MINDEGYIK. Én azt tartom egy átlag játék akkor van normál állapotba, ha a game of the year verziót megkapja. Vagy akkor se. Szinte semmi játékot nem vettem meg teljes áron, majd ha eltelt legalább fél év és beakciózzák addigra talán már játszható is lesz. Addig meg tesztelgessék, fejlesztgessék. Lásd Cyberpunk,egy év után egész játszható lett, ellentétben a megjelenéssel amibe majd belerokkant a kiadó.
És milyen 200 euró? Vedd meg a standardot vagy gamepass, én akkor se fogok 80ezret fizetni érte ha majd megveszem. Több tucat repülőeszköz van az alap kiadásba basszus a hőlégballontól a vadászgépig, nehogy már csak a maxos verziót lehessen megvenni.
Szóval akik most lemínuszolják a játékot pl. a steamen és panaszkodnak csak és kizárólag maguknak köszönhetik, házhoz mentek a pofonért. Ahogy az ismert netes kép mondja, "nem a dugóban állsz, te magad vagy a dugó". Meg hát manapság sajnos divat a fikázás.
Szóval kitartás, repkedj a 2020-szal, aztán egy hét múlva már gyanítom legalább a szerverek helyreállnak, a minőségnek és játszhatóságnak meg adj pár hónapot. Türelem nyugalmat terem :D Utoljára szerkesztette: bunny, 2024.11.21. 09:42:13