Microsoft Flight Simulator 2020
  • RedRiot
    #1841
    Rég jártam már itt, pár hete vettem elő újra az FS-t egy év kihagyás után.

    Ma Kanadában repültem, egy kb. kétórás utat tettem meg Cessna Grand Caravannal északról, a vadonból egy kis Vancouver környéki reptérre.

    Kocapilótaként két furcsaságot tapasztaltam az út végén. GPS útvonalat repültem, amit a World Mapon állítottam be. Ezt rendben követte is, viszont az utolsó waypointra már nem fordult rá a gép - széles cikk-cakkban követte csak nagyjából az irányt. Jó'van akkor, állítsunk be neki egy headinget a megfelelő irányba és kövessük azt - azt sem csinálta, ment össze-vissza. Próbáltam újraindítani az AP-t de semmi hatása nem volt. Végül az utolsó 20 mérföldet AP nélkül tettem meg. Kérdésem hogy zavarodott már meg így valakinél a robotpilóta? Bug volt vagy vmit én csesztem el?

    Mikor kikapcsoltam az AP-t jött a másik meglepetés: a gép valami iszonyat lassan orsózott (a rollnak nem tudom mi a helyes magyar megfelelője bocsánat). OK, a Caravan nem egy Extra 300, de most tényleg úgy viselkedett mint egy terhes bálna. Mi okozhatta ezt? Utólag csekkoltam a joystick érzékenységét - rendben volt. Vagy a repülőgépen ment volna el valami hidraulikanyomás? Tapasztaltatok már hasonlót?
    Utoljára szerkesztette: RedRiot, 2023.07.25. 16:37:47