Microsoft Flight Simulator 2020
  • CptSAB
    #1615
    Januárban tervben van a PMDG 737-600 beszerzése, hacsak nem 450 lesz már a dollár árfolyama.. :P azonban érdekelne, hogy a 737MAX az eltelt 1 év foltozgatásai után javult vagy maradt továbbra is a nagy-nagy felejthető kategória. Régen a 9 és az X alatt ha csak szimplán "kötöttségek" nélkül akartam repkedni valami európai MALÉV/Wizz útvonalat, akkor simán a Posky/Project Airbus/Eric Cantu féle vasak is jó szolgálatot tudtak tenni. Másra meg ott volt az iFly ha időm mint a tenger volt. De itt MSFS alatt nincs olyan nagy kínálat még. Ha esetleg a karácsonyi szezon alatt a Marketplacen valami kedvező ajánlat esne, akkor lehet rávinne a lélek. Igaz nem nagyon rajongok a glass cockpites feelingért. De valami épületes vélemény jól jönne, mik a hibák. Youtubeot végignéztem. Külföldi fórumokba beleolvasgattam, általában nem azt írták le mi nem jó, hanem csak a szokásos sza*r, fo*s stb.

    Más téma. Kipróbáltam ezt a tegyük be a pilótát, másodpilótát a cockpitba, config fájlos átírást, de én azzal találkoztam, hogy pl. kis Cessna 150-ben meghülyült a rádió iránytű. Középen fent a mágneses oké volt, de a rádiós az szinte folyamatosan tekeredett el, a Hetesi-árok felett azt hittem rosszul látok, ahogy a hosszún a műszerekre tekintettem. Más is tapasztalt ilyen anomáliákat ezzel a cockpit hekkeléssel? Maga a rendellenesség azzal oldódott meg, hogy visszaírtam az eredetire az aircraft.cfg-t, így eltűntek a népek, cserébe viszont végre a 340 fok 340 volt.

    Akinek megvan a GKS Balalajka.. kérdésem az lenne. A függesztmény választó "ikon" kattintási pont a "VOR/ILS notesz" jobb oldalán működik valakinek? Kattintgatok de semmi. A gép alapban a törzs alatti és a két szárny póttartállyal jelenik meg. Ha nullázom a naftát a felszállósúly konfigurálásnál, a pótok akkor is ott maradnak. Így csak annyit tudok tenni, hogy dobálom őket. Csak hát na.. igazából megnézném a többi konfigurációval is. MSFS Storeból való a masina, szóval nem ORBX és nem Simmarket. (Azért 5 hónapot várni, hogy valamit ki lehessen végre fizetni..., de legalább féláron volt)